Teste Genetice

Lasă ADN-ul să aleagă soluții personalizate pentru pacienți

SharpGenetics by Fagron Genomics sunt teste genetice complexe pe care le poți oferi clienților sau pacienților tăi. Fie că ești medic dermatolog, medic estetician, nutriționist sau specialist, alege cu încredere testele ADN pentru a oferi rezultate cu informații precise. Completează formularul și te contactăm pentru a-ți oferi toate informațiile necesare.

SharpGenetics

Teste ADN SHARPGENETICS Fagron Genomics
SHARPGENETICS Logo

este un private label dezvoltat în Spania de celebra companie cu experiență în genetică

Logo Fagron Genomics

Teste genetice eficiente și de încredere

Teste ADN Cabinete Medicale si Clinici

Există mai multe tipuri de teste genetice pe piață, însă testele ADN SharpGenetics by Fagron Genomics analizează mai multe variații genetice. Spre exemplu, dacă un test ADN de nutriție standard de la alte companii de teste genetice analizează în medie 50-80 de variații genetice, testul Nutrigen de la SharpGenetics by Fagron Genomics, analizează peste 100 de variații genetice.

Tipuri de teste genetice SharpGenetics by Fagron Genomics

SharpGenetics by Fagron Genomics oferă o gamă variată de teste genetice colectate din salivă, iar trei dintre acestea sunt unice și se regăsesc doar în portofoliul Fagron. Descoperă acum teste ADN excelente pentru cabinete medicale, specialiști și clinici.

Nutrigen

Test genetic Nutrigen slabire si intolerante alimentare

Nutrigen este un test genetic de nutriție, slăbire și predispoziții genetice la intoleranțe alimentare. Acesta analizează peste 100 de variații genetice și oferă atât un raport de peste 100 de pagini pentru medic, cât și un sumar pentru pacient.

TrichoTest™

Test ADN Alopecie si Cadere Par

TrichoTest™ este un test ADN dedicat medicilor și pacienților care se luptă cu alopecia. Acestea detectează cauzele genetice ce pot duce la căderea părului și indică abordarea farmacogenetică potrivită fiecărei persoane.

AcneTest

Test ADN Acnee

AcneTest este un test ADN dedicat medicilor dermatologi și pacienților care se confruntă cu acneea. Acesta detectează potențialii factori genetici ce influențează apariția acneei și abordarea farmacogenetică personalizată în tratarea acesteia.

TeloTest

Test ADN Varsta Biologica Telomeri

TeloTest este un test ADN SharpGenetics by Fagron Genomics ce determină lungimea telomerilor și vârsta biologică reală. Acesta ajută la îmbunătățirea stilului de viață pentru a trăi mai mult și mai bine, dar detectează și boli legate de telomeri.

FillerTest

Test ADN Fillere

FillerTest este un test ADN nou ce se adresează medicilor esteticieni și pacienților care nu reușesc să obțină rezultate folosind fillere dermale. Acesta analizează intoleranțe și sensibilități la anumite tipuri de fillere și prezice riscuri de complicații.

De ce teste genetice

Oricât de unici suntem, ADN-ul este cel care definește variații în nevoile și capacitățile înnăscute ale corpului nostru.

Înțelegerea genelor îți va permite ție ca pacient sau ca medic specialist să concepi tratamente mai bune, mai eficiente și mult mai precise, cu scopul de a îmbunătăți semnificativ rezultatul terapeutic.

Cum funcționează

  1. Comanzi testul
  2. Colectezi o probă de ADN (ca în video)
  3. Completeazi chestionarul online
  4. Trimiți mostra colectată
  5. În 2-4 săptămâni primești rezultatele

Testele noastre ADN respectă standarde înalte la nivel mondial, iar serviciile, hub-urile logistice și asistența profesională din orice locație de pe glob ne recomandă ca fiind alegerea principală de teste genetice pentru orice cabinet, clinică sau specialist ce ar putea folosi puterea testelor genetice.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei