Lasere Epilare Formatk

Platforme laser pe care te poți baza

Formatk este un producător de calitate de echipamente laser sau aparate bazate pe energie care se folosesc în industria medicală și estetică. Se diferențiază prin putere, siguranță, fiabilitate și mai ales precizie (datorită melaninometrelor).

Completează formularul și te contactăm pentru a-ți oferi toate informațiile necesare.

Formatk

Lasere Epilare Formatk
Formatk Logo Color

Lasere Epilare Formatk – Soluții clinice create prin excelență tehnologică

Înființată de veterani ai industriei de lasere de epilare, Formatk există pe piață de peste 12 ani, cu o experiență vastă în cercetare și dezvoltare, fiind un producător de aparatură de estetică medicală cu o abordare proaspătă și orientată spre piață.

Laserele Formatk oferă rezultate foarte bune prin dezvoltarea tehnologiilor ce aduc îmbunătățiri clinicilor de pretutindeni.

Afecțiuni care se pot trata cu laserele Formatk

Pe lângă lasere de epilare definitivă, aparatele pe care le vei găsi în portofoliul Formatk, pot trata multiple afecțiuni care pot afecta viața de zi cu zi a persoanelor care suferă de diverse probleme precum cicatrici post-acneice, ciuperca unghiei, vase capilare sparte, rozacee sau hiperpigmentare.

Află mai multe despre ce afecțiuni pot fi tratate cu ajutorul aparaturilor noastre de ultimă generație, care nu numai că îți vor îmbunătăți calitatea serviciilor tale ci îți vor ușura semnificativ munca, deoarece laserele Formatk sunt mult mai ușor de folosit decât alte tipuri de laser, ceea ce înseamnă că rezultatele clienților tăi nu vor mai depinde atât de mult de aptitudinile persoanei care utilizează laserul.

Lasere Epilare Definitiva
Lasere Hiperpigmentare
Lasere Tratament Acnee Vulgara
Lasere Rozacee
Echipament Laser Rejuvenare
Lasere Tratament Vase Capilare Spider Veins
Lasere Tratament Acnee Vulgara
Lasere Tratament Ciuperca Unghiei

+12

Ani Experiență

5000

Sisteme Laser în Lume

45

de Țări cu Formatk

Studii clinice Formatk

Prezență Globală

Formatik are parteneri în toată lumea, formați din medici sau specialiști care folosesc aceste lasere pentru a obține rezultate. Cu aceste relații bazate pe calitate și încredere, Formatk și-a dezvoltat un brand de lasere construit pe angajamentul de a oferi excelență.

Lasere Epilare Formatk prezente in toata lumea
Item added to cart.
0 items - 0,00 lei