Laser Formatk Alpha System

Laser Formatk Alpha System

Making Premium the New Standard

Un Dispozitiv. Multiple Posibilități.

Am transformat ceva obișnuit în ceva extraordinar prin combinarea Laserului cu Diodă și a IPL 3D într-un singur dispozitiv.

3D IPL

Da, am îmbunătățit IPL-ul. Acum te poți bucura de precizie maximă la fiecare impuls.

Power Motion

Ai așteptări mai mari mai mult de la epilarea ta definitivă. Cu o singură trecere ai și terminat.

Milo, Cititorul de Melanină

Renunță la ghicit și bucură-te de instrumentul nostru de diagnosticare digitală care oferă citiri precise ale tipului de piele.

“Sistemul Alpha a transformat clinica mea! Având atât Laserul cu Diodă cât și IPL-ul 3D într-un singur dispozitiv mi-a permis să ofer mai multe tratamente, iar clienții sunt încântați de rezultate.”

Nina Talib, SKIN-COSMEDIQ, NETHERLANDS

“Rezultatele au fost foarte bune. Incorporarea tehnologiilor și combinarea tratamentelor sunt foarte importante pentru a oferi cele mai bune rezultate pacienților. Răcirea este principala diferență a acestui aparat. Protejează pielea și ne permite să utilizăm setări mult mai ridicate pentru a oferi tratamente eficiente, protejând în același timp pielea. Aceasta face o diferență enormă în confortul pacienților.”

Dr. Jose Montero, DISCOVER LASER CLINIC, UK

“Suntem mai mult decât mulțumiți de sistemul nostru Alpha cu laser cu diodă pentru tratamentul de epilare permanentă. Ne place foarte mult meterul de melanină MILO; fiecare tip de piele poate fi tratat în siguranță și rezultatele sunt pur și simplu uimitoare.”

Victoria Haseke, VICTRA STUDIO, AUSTRIA

EXPLOREAZĂ GAMA DE TRATAMENTE A ALPHA

Vezi ce poate face Alpha pentru tine și pentru clientul tău.

UN DISPOZITIV. MULTIPLE POSIBILITĂȚI.

Dorim să maximizezi potențialul clinicii tale fără a adăuga dezordine și cheltuieli suplimentare. De aceea am creat un singur dispozitiv care include cele mai solicitate două tehnologii: PowerMotion TM și 3D IPL.

Epilare Laser PowerMotionTM 

Tehnologia de epilare de generația a treia,
care include o intensitate mare și o viteză ridicată. O singură trecere și ai terminat.

Tehnologie 3D IPL

O soluție profesională IPL, concepută pentru a-ți oferi cele mai bune unelte pentru a combina rezultatele și experiența pacientului în fiecare tratament.

E TIMPUL SĂ TE AȘTEPȚI LA MAI MULT DE LA EPILAREA TA. DESCOPERĂ TEHNOLOGIA POWERMOTIONTM.

Bine ai venit în viitorul epilării. Tehnologia noastră unică cu laser cu diodă permite tratamente rapide în mișcare, efectuate folosind o singură trecere, oferind rezultate mai netede și o experiență mai bună pentru pacienții tăi.

CE FACE TEHNOLOGIA POWERMOTIONTM DIFERIT?

Tratamente Personalizate

Pune pacientul în centrul atenției oferind protocoale personalizate, susținute de instrumentul nostru digital de diagnosticare a pielii MILO și de funcțiile avansate ale software-ului nostru.

Rezultate Mai Bune

Tehnologia noastră unică ajută la gestionarea mai eficientă a difuziei căldurii în țesutul țintă, ceea ce face ca tratamentul să fie mai deliberat și mai eficient, fiind în același timp confortabil și sigur.

Mai Rapid ca Niciodată

Tratamente de până la 3 ori mai rapide fără a compromite rezultatele. Prezentăm epilarea Power Motion – prima tehnică de mișcare cu intensitate mare.

Confort Inegalabil

O experiență de tratament superbă de la început până la sfârșit datorită tehnologiei noastre de răcire la contact Golden-Touch, cu un mecanism de flux adaptiv.

SCHIMBARE MICĂ. IMPACT MARE: IPL 3D

Tehnologia IPL 3D a Formatk oferă acum posibilitatea de a modifica și controla Energia, Durata Pulsului și Intensitatea Răcirii la Contact.

Da, am descoperit cum să îmbunătățim IPL-ul. Mulțumită IPL-ului nostru 3D, acum poți beneficia de un control mai bun asupra parametrilor tăi. Tehnologia noastră IPL 3D permite acum controlul energiei, duratei pulsului și intensității răcirii la contact, oferind mai multă precizie la fiecare impuls.

Toate impulsurile au fost efectuate cu aceeași energie și durată a pulsului, demonstrând că chiar și o schimbare de 5C° în temperatura de răcire la contact are un impact profund asupra răspunsului țesutului.

Laser

GĂSIREA ECHILIBRULUI PENTRU REZULTATE MAI BUNE

IPL 3D CARE PROTEJEAZĂ ȚESUTUL ȘI NU PROVOACĂ VASOCONSTRICTIE

RĂCIREA LA CONTACT ESTE ESENȚIALĂ PENTRU A PROTEJA ȚESUTUL TRATAT. TOTUȘI, RĂCIREA EXCESIVĂ VA REDUCE EFICACITATEA. PRIN ATINGEREA ECHILIBRULUI CORECT ÎNTRE RĂCIREA LA CONTACT ȘI RĂCIREA EXCESIVĂ, PUTEM CREȘTE EFICACITATEA TRATAMENTULUI, AJUNGÂND LA PUNCTUL FINAL UTILIZÂND FLUENȚE MAI MICI ȘI CRESCÂND SIGURANȚA ȘI CONFORTUL TRATAMENTULUI.

ÎNTÂLNEȘTE-L PE MILO, METERUL DE MELANINĂ

Renunță la presupuneri și bucură-te de instrumentul nostru digital de diagnosticare care oferă citiri precise ale tipului de piele. Setează parametrii tratamentului în trei pași simpli și procedează cu încrederea pe care tu și clientul tău o meritați.

1

Măsoară Nivelul de Melanină

2

Setează Parametrii Tratamentului

3

Realizează Tratamentul

PROIECTAT CU TOATĂ LUMEA ÎN MINTE

DESIGNED WITH EVERYONE IN MIND

REZULTATE PE CARE TE POȚI BAZA

Studii clinice Formatk

Vrei să afli mai multe?

OBȚINE O BROȘURĂ SAU O PREZENTARE ȘI AFLĂ CARE ECHIPAMENT ESTE CEL MAI POTRIVIT PENTRU TINE

Formatk

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei