skinbetter science

Produse pentru piele de grad medical și tehnologie avansată

Când pielea clienților tăi este mulțumită, este mai frumoasă și le oferă mai multă încredere în sine. Rezultatele excelente se obțin lucrând îndeaproape cu un specialist autorizat skinbetter science® care poate ajuta pacienții să găsească tratamentul potrivit pentru pielea lor. Completează formularul și te contactăm pentru a-ți oferi toate informațiile necesare.

skinbetter

Produse skinbetter science
skinbetter logo color
Distribuitor skinbetter science

Rezultate în lumea reală, fără metode vechi și dureroase

Cercetările medicale și tehnologia avansată permit astăzi rezultate remarcabile cu produse skinbetter science. Poți oferi clienților și pacienților tăi rezultate direct la ei acasă prin creme tratament sau serumuri, fără să-i supui la proceduri dureroase care se practicau acum 20 de ani pentru a obține aceleași efecte.

Prețurile din magazinul retail sunt pentru clienții finali. Devino partener skinbetter science în România și obține prețurile de distribuție.

skinbetter science = succes științific

La skinbetter, succesul științific reprezintă cunoașterea profundă și studiul riguros a chimiei pielii și a îngrijirii acesteia. Rezultate remarcabile pot fi obținute doar prin inovarea continuă a produselor, motiv pentru care folosim știința avansată pentru a ajuta produsele de îngrijire a pielii să aducă avantaje foarte bune.

Produse skinbetter science

Gama de produse de îngrijire și tratament al pielii marca skinbetter science este suficient de variată încât să acopere o gamă largă de nevoie și să constituie un arsenal puternic pentru orice medic chirurg plastician, estetician, dermatolog sau specialist în frumusețe. Iată doar câteva exemple de produse skinbetter cumpărate des.

AlphaRet Overnight Cream 30 ml

AlphaRet Overnight Cream 30 ml

Această cremă de îngrijire a pielii conține un ingredient unic care este alcătuit dintr-un retinoid combinat cu un acid alfa hidroxi (AHA), care oferă o întinerire vizibilă a pielii cu puțină sau fără iritare.

De ce o vei iubi: Îmbunătățește aspectul liniilor fine, reduce aspectul ridurilor și a nuanței neuniforme a pielii (textura).

Even Tone Correcting Serum 50 ml

Even Tone Correcting Serum 50 ml

Dispune de sistemul patentat b.r.y.t. Technology by skinbetter, o formulă inovatoare, fără retinol, care reduce vizibil aspectului hiperpigmentării. Fără hidrochinonă.

De ce îl vei iubi: Îmbunătățește aspectul petelor maro, aspectul arsurilor solare, îmbunătățește hiperpigmentarea și decolorarea pielii.

Alto Advanced Defense and Repair Serum 30 ml

Alto Advanced Defense and Repair Serum 30 ml

Protecție antioxidantă zilnică avansată și premiată din punct de vedere științific. Noul standard de aur în apărarea antioxidantă completă.

De ce îl vei iubi: Ajută la îmbunătățirea aspectului slăbit al pielii, roșeața, tonusul și textura, pentru o piele mai strălucitoare, cu aspect mai luminos.


Fiecare produs are detalii complete în magazinul online skinbetter.ro destinat clienților retail. Pentru majoritatea produselor există detalii complete legate de lista de ingrediente sau imagini cu rezultate înainte și după folosirea cremelor.

Produsele skinbetter science au fost menționate și în

skinbetter science în allure
skinbetter science în InStyle
skinbetter science în popsugar
skinbetter science în E Online
Item added to cart.
0 items - 0,00 lei