Ești antrenor personal de fitness? Află cum poți câștiga 236 € în plus cu fiecare client!

Descoperă metoda prin care antrenorii de top de fitness din SUA și Europa își îmbunătățesc extraordinar veniturile în timp ce își ajută autentic clienții.

Probabil că îți place să antrenezi. Să vezi oamenii crescând, slăbind și transformându-se cu ajutorul tău. Dar știi ce e mai bine decât satisfacția asta? Să te recompensezi corespunzător pentru pasiunea și munca ta.

Idei castiguri personal traineri

Vrei să afli cum să adaugi 236 Euro extra la fiecare client nou cu care colaborezi? Fără povești, fără chestii inutile. Simplu și direct.

Ce ai de făcut?

Completează formularul de mai jos și după ce ai făcut asta vei primi acces automat la o prezentare video în care vei afla totul.

În această prezentare vom împărtăși metoda care îți va schimba modul în care vezi antrenamentele și câștigurile tale. Nici măcar nu este necesar să vinzi agresiv ceva și nici nu trebuie să pui presiune pe clienții tăi.

Ce trebuie

Da, trebuie să fii antrenor de fitness. Da, trebuie să profesezi (adică să ai clienți). Da, trebuie să-ți pese autentic de clienții tăi. Și da, este necesar să ai noțiuni (măcar elementare) și despre nutriție, nu doar despre fitness.

Ce nu trebuie

Stai fără griji! Nu trebuie să vinzi pastile de slăbit sau suplimente, să te filmezi zilnic și să postezi pe social media, să creezi vreun curs pe care să te chinui să-l vinzi, să investești în vreo platformă online sau să-ți pui la bătaie economiile de-o viață ca să faci asta.

Poate sună prea bine pentru a fi adevărat. Însă vei descoperi că această metodă a ajutat deja sute de antrenori personali să își crească venitul, fără să-și tripleze orele de muncă.

Ce obții?

  • Metodă dovedită: Nu doar teorie, ci rezultate concrete.
  • Integrare ușoară: Totul se integrează nativ în ceea ce faci tu.
  • Încredere și reputație: Îmbunătățești relația cu clienții tăi.

236 € extra pentru fiecare client pot fi chiar aici, la îndemâna ta. Dacă ești gata să îți îmbunătățești serviciile și să te recompensezi așa cum meriți, atunci hai să facem asta.

Completează formularul de mai jos și vezi videoul

Cum castigi mai mult ca personal trainer

După completarea formularului de mai jos și validarea adresei tale de email (te rugăm să te asiguri că o scrii corect pentru că va trebui să o confirmi înainte de a primi informațiile) îți vom trimite imediat videoclipul cu metoda de a face 236 € extra cu fiecare client.

Acord foto GDPR eveniment skinbetter science Octombrie 2023

Cum cresti reputatia ca trainer de fitness

✅ Oferi rezultate mai rapide și plus valoare clienților

Această metodă nu numai că îți poate băga extra 236 Euro în buzunar per client, dar te ajută să-i și oferi rezultate mai bune acestuia.

✅ Îți crește reputația în piață ca trainer de top

Această metodă este utilizată de trainerii internaționali de top, iar clienții te vor privi cu alți ochi când vor afla că o folosești și tu.

✅ Doar 5 clienți pe lună îți pot aduce pâna la 1.180 Euro

Nu toți clienții vor alege recomandarea aceasta, dar dacă din 20 de clienți, 5 vor alege recomandarea ta, asta înseamnă 5 x 236 Euro.

❌ Nu trebuie să te înscrii la niciun curs plătit

După ce te înscrii ca să vezi videoclipul cu informațiile, vei primi absolut toate detaliile metodei, fără niciun cost ascuns.

❌ Nu e niciun MLM sau sistem de afiliere în spate

Nu avem nimic cu afacerile de tip MLM sau cu marketingul afiliat, însă această metodă pur și simplu nu este așa ceva.

❌ Nu există costuri mari pentru a începe

După ce afli toate informațiile, vei decide dacă tipurile tale de clienți se califică, astfel încât să alegi dacă mergi mai departe sau nu.

Completează formularul de mai sus, confirmă-ți adresa de email și află cum poți câștiga lunar mai mult, fără să te filmezi, să devii influencer, să vinzi pastile de slăbit, suplimente sau să lansezi un produs online pe care să te chinui să-l promovezi.

Cum castigi bani ca antrenor de fitness

Da, și cam asta e tot. Nu are rost să te plictisim cu detalii irelevante.

Noi suntem aEstet Technology, activăm pe piața de beauty, health & wellness din 2012 și oferim mult mai multe soluții pentru clinici de estetică, saloane, medici și specialiști.

Însă această metodă se adresează în mod special antrenorilor personali de fitness care își doresc tot ce e mai bun pentru clienții lor și își doresc ca ei să reușească.

Dacă ai ajuns să citești asta, înseamnă că îți plac detaliile și suntem aici să ți le oferim.

Concret, după ce vei completa formularul și te vei abona la newsletter, îți vei valida adresa de email (apăsând pe linkul pe care ți-l trimitem pe email) și vei descoperi un model de business eficient pentru antrenorii de fitness.

În video îți vom explica pe îndelete absolut tot. Și, da, este absolut necesar să îl urmărești până la final pentru că vei afla perspective de a câștiga mai mulți bani din activitatea de personal trainer de fitness, perspective la care poate nu te-ai gândit până acum.

Apoi, după ce vei afla totul, vei avea oportunitatea de a aplica pentru acest tip de colaborare simplă care nu presupune mult efort din partea ta. Dacă poți respecta niște protocoale simple de colaborare este totul ok (crede-ne, după multe colaborări cu antrenori de fitness buni, am învățat multe și am simplificat totul la extrem = știm că nu ai timp sau chef să faci chestii complicate).

Dacă în urma calificării vom deveni parteneri, vei putea să începi imediat să câștigi 236 € pentru fiecare client calificat de-al tău.

Atenție, aceasta nu este o metodă de îmbogățire peste noapte sau ceva de genul acesta. Noi suntem o firmă serioasă ce activează pe piață din 1999 (după cum poți verifica conform CIF: RO11650068) și colaborăm cu seriozitate și încredere cu toți partenerii noștri încă de atunci.

Ce dorim să îți transmitem este că după completarea formularului și aflarea tuturor informațiilor, noi nu putem garanta că vom colabora, deoarece este important și pentru noi să alegem parteneri de încredere care să fie cu adevărat antrenori de fitness și să aibă cunoștințe minime legate de nutriție.

Îți mulțumim pentru că ai citit până aici și te încurajăm să nu completezi formularul de mai sus dacă nu ești antrenor de fitness și nu activezi în acest domeniu, deoarece metoda propusă de noi nu va funcționa în cazul în care nu activezi în acest domeniu.

Cu stimă,

Echipa aEstet Technology

Completează acum formularul de mai sus și află metoda prin care îți poți crește masiv veniturile dacă ești antrenor de fitness!

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei