Cum să aleg un laser de epilare definitivă pentru salonul meu?

Tu ai folosi un ciocan de 40 Kg pentru a bate un cui subțire? Probabil că nu. De aceea, dacă vrei să-ți cumperi un laser de epilare definitivă pentru clinica sau salonul tău, alege un laser diodă.

De ce?

Spre deosebire de laserele Alexandrite și Nd YAG care sunt foarte scumpe și mult prea puternice pentru epilare definitivă, laserul diodă de 808 nm este perfect pentru asta.

În plus, curba de învățare pentru un laser diodă este mult mai mică și poți găsi mult mai ușor personal care să opereze eficient un astfel de laser.

Dar ce laser de epilare diodă să aleg?

Pentru că epilarea definitivă laser este cea mai mare sursă de trafic și de profit într-un salon de epilare, ai trei opțiuni din care poți alege.

Opțiunea de laser Low Cost

Această opțiune presupune alegerea unui laser diodă de generație 1. Sunt primele lasere diodă apărute, iar în acest moment sunt considerate vechi, dar asta nu înseamnă că sunt depășite.

Laserele de generație 1 care lucrează în Single Mode au putere suficientă pentru a fi eficace, dar nu au suficientă viteză și precizie pentru a fi eficiente comparativ cu opțiunile de pe piața actuală a competiției tale.

Aceste lasere sunt de obicei mai ieftine și mai puțin fiabile (fiind la prima generație). Uneori pot fi și mai slab calitative sau chiar periculoase (modele ”no name” fabricate în China care nu au nicio certificare.

Poți alege un astfel tip de laser dacă bugetul nu-ți permite mai mult și dacă nu ai un salon cu mulți clienți. Alege însă cu atenție, deoarece într-o astfel de afacere siguranța clienților și rezultatele primează.

Opțiunea laserelor de generația 2

Laserele de generația 2 sunt de obicei prezentate în România ca fiind cele mai bune și performante lasere. Iar de multe ori chiar sunt foarte bune. Aceste lasere au de obicei și opțiunea In Motion.

Această opțiune presupune realizarea tratamentelor laser într-un timp mai scurt pentru că aplicatorul poate fi manevrat cu viteză. De obicei, sunt marketate de distribuitori ca fiind mai profitabile pentru că poți trata mai mulți pacienți în perioade mai scurte de timp.

De altfel, probabil cel mai cunoscut și faimos laser diodă din România pe care toate saloanele îl iau mereu în calcul ca să-l cumpere este un astfel de laser de generația 2.

Aceste lasere diodă sunt bune, dar pentru că tehnologia laser a evoluat, nu mai sunt cele mai bune în acest moment. Viteza generată de mișcarea rapidă a aplicatorului (In Motion), are o putere și o precizie mai mică (după cum se poate vedea și în videoul de mai jos).

Opțiunea laserelor de generația 3

Ceea ce vezi în cadranul al treilea din dreapta din videoclip este tehnologia Power Motion a laserelor de generația 3. Poți observa cu ușurință puterea aplicată în timp scurt. Power Motion combină beneficiile generațiilor 1 și 2.

Dacă ești în căutarea unui laser dioadă pentru epilare definitivă pentru clinica ta, este evident că trebuie să iei în considerare un laser de generația 3 precum noua platformă Alpha creată de Formatk.

De ce?

 • Experiență și siguranță: Formatk este o companie israeliană expertă în lasere de peste 14 ani.
 • Preț corect: Tehnologia nouă permite un preț de achiziție similar cu un laser de generație 2.
 • Rezultate excelente: Rezultatele clienților tăi sunt cea mai bună și mai ieftină publicitate.
 • Te poți baza pe el: Este un laser fiabil și dovedit pentru volumul mare de lucru la nivel internațional.

În plus

Un laser de generația 3 precum Alpha de la Formatk oferă:

 1. De până la 3X mai rapid, în timp ce puterea și precizia nu este afectată.
 2. Rezultate cu 12% mai bune datorită puterii potrivit optimizate și a preciziei superioare.
 3. Cu 51% mai mult confort pentru clienți datorită sistemului de răcire Golden Touch Adaptive.
 4. Durată de viață mai lungă datorită numărului mai redus de impulsuri folosite.

Concluzie alegere laser epilare pentru salon

Alegerea unui laser de epilare definitivă pentru salonul tău nu este un lucru pe care îl faci în fiecare zi, așa că această decizie trebuie atent cântărită pentru a asigura clienților tăi rezultate și afacerii tale profit.

Contactează-ne acum pentru a sta de vorbă despre laserele de generația 3 Alpha Formatk și bucură-te de mai multe perspective înainte de a lua o decizie atât de importantă.

2 comentarii la „Cum să aleg un laser de epilare definitivă pentru salonul meu?”

 1. Suntem bucuroși și mândri să folosim această tehnologie de ultimă generație de epilare laser diodă în rețeaua de clinici aBeauty Clinique.

  Am ales aceste platforme laser Formatk deoarece în cei peste 11 ani de experiență pe care îi avem pe piață am investit în foarte multe lasere. Unele dintre ele au fost foarte bune, iar altele ne-au dezamăgit și nu le-am folosit niciodată pentru clienții noștri.

  Un alt aspect de menționat pe lângă putere, precizie și fiabilitate (Formatk e un laser care face față cu brio la un volum mare de pacienți zilnic) este melaninometrul ce măsoară exact melanocitele și permite calibrarea perfectă a intesității astfel încât să obții maximum de putere în maximum de siguranță.

  Noi, aBeauty Clinique, am ales cu încredere laserele Formatk în cele 10 clinici de estetică din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara. Mulțumim!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei