Alegerea celor mai bune aparate pentru tratamente faciale în clinici și saloane

Într-o lume în care aspectul exterior contează, clinicile de estetică și saloanele de beauty se străduiesc să ofere cele mai eficiente și sigure tratamente faciale clienților lor.

Alegerea celor mai bune aparate pentru tratamente faciale este crucială pentru a asigura succesul acestor proceduri. În acest articol, vom discuta despre două dintre aceste dispozitive: Bloomea LaFontaine și Bloomea Emagnescence.

Aparatul Bloomea Emagnescence

Bloomea Emagnescence reprezintă o nouă eră în medicina estetică.

Acest dispozitiv inovator este proiectat pentru conturarea feței și a corpului, combinând în mod unic trei tipuri de curent: HI-TENS, TECAR și HI-EMS patentat.

Studiile histologice confirmă eficiența sa în tratarea unor probleme specifice, cum ar fi combaterea lăsării pielii pe sâni, abdomen, spate, brațe sau coapse, remodelarea siluetei și tratarea celulitei.

Tehnologie Bloomea Emagnescence

Emagnescence este dotat cu sistemul inovator QuadriCore, care permite tratamente pe trei zone diferite ale corpului pacientului, reducând timpul de tratament la jumătate față de tratamentele TECAR tradiționale.

Mai mult decât atât, Emagnescence poate fi folosit și în combinație cu alte proceduri medicale sau de chirurgie estetică, pentru a drena și reduce edemele, a susține și accelera procesul de vindecare și a reduce durerea.

Aaparatul Bloomea La Fontaine

Bloomea La Fountaine

Pe de altă parte, La Fontaine Blooméa® este un echipament inovativ și complex pentru tratamentul pielii, combinând macro-exfoliere, vibrații de înaltă frecvență și terapie cu lumină LED.

Acesta tratează o gamă largă de probleme, de la vergeturi și riduri, până la cicatrici și rejuvenare.

Un tratament simplu și nedureros realizat în doar 2 pași: MacroExfoliere și MicroVibrații, care nu necesită timp de recuperare pentru pacient, putând fi utilizat pe corp și pe față săptămânal.

Studii Bloomea La Fontaine

Studiile clinice riguroase arată o creștere cu 20% a elastinei și o suprafață mai netedă a pielii după doar 4 ședințe* de Bloomea®! Eficiența acestui tratament crește odată cu numărul de ședințe, oferind rezultate vizibile și de durată.

O altă caracteristică notabilă a Blooméa® este capacitatea sa de a estompa vergeturile, ceea ce reprezintă o adevărată revoluție în lumea esteticii.

Acesta tratament poate fi aplicat pe orice condiție sau afecțiune a pielii, reducând multiplele imperfecțiuni ale pielii, de la textură și până la elemente mai complexe, cum ar fi liniile fine și ridurile, pielea flască, textura neuniformă a pielii, porii dilatați, pigmentările (cum ar fi masca de sarcină și petele solare), cicatricile post-acneice, cicatricile post-operatorii și vergeturile.

Concluzie aparate tratamente faciale

Aparate tratamente faciale

Cu peste 6000 de tratamente efectuate zilnic și cu multiple premii obținute, Bloomea ® este un expert în piele la nivel mondial. Acesta oferă posibilitatea de a personaliza tratamentul în funcție de nevoile individuale ale fiecărei persoane, asigurând cele mai bune rezultate posibile.

Deci, când vine vorba de a alege cele mai bune aparate pentru tratamentele faciale în clinici sau saloane, Bloomea LaFontaine și Bloomea Emagnescence se ridică la înălțime.

Acestea sunt soluții inovatoare, care combina tehnologia avansată cu ingrijirea personalizată, pentru a oferi rezultate excepționale, care îmbunătățesc nu numai aspectul pielii, dar și încrederea în sine a pacienților.

Pe lângă eficiența și rezultatele impresionante, aceste dispozitive sunt ușor de utilizat și sigure, aducând beneficii atât pentru pacienți, cât și pentru medicii esteticieni.

Ele permit clinicilor și saloanelor de beauty să ofere tratamente de calitate superioară, care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui pacient, crescând astfel satisfacția acestora și loialitatea față de marca ta.

În concluzie, alegerea aparatelor potrivite pentru tratamentele faciale este esențială pentru a asigura eficiența și siguranța acestora. Bloomea LaFontaine și Bloomea Emagnescence reprezintă o investiție valoroasă în tehnologia de îngrijire a pielii, aducând beneficii tangibile atât pentru clienți, cât și pentru afacerea ta.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre aceste aparate revoluționare, te invităm să ne contactezi.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei