Alegerea celor mai bune produse bazate pe celule stem pentru clinici și saloane

Alegerea celor mai bune produse pentru îngrijirea pielii și a părului bazate pe celule stem poate părea o sarcină dificilă, mai ales într-o piață inundată cu o mulțime de opțiuni.

Cu toate acestea, un nume se remarcă în mulțime: AAPE de la Prostemics, lideri în tehnologia exozomilor.

Produsele AAPE Skin și AAPE Hair sunt bazate pe tehnologia celulelor stem dezvoltată în Coreea de Sud, oferind beneficii majore pentru regenerarea și revitalizarea celulelor pielii și foliculilor de păr.

Dar de ce ar trebui să alegeți produsele bazate pe celule stem și, în special, produsele AAPE de la Prostemics? Veți afla mai multe din acest articol.

Ce sunt celulele stem

Celulele stem sunt elemente esențiale în organismele multicelulare, cu abilitatea unică de a se reînnoi prin diviziune celulară mitotică și de a se diferenția într-o gamă largă de tipuri de celule specializate.

În îngrijirea pielii și a părului, utilizarea produselor bazate pe celule stem oferă posibilitatea de a stimula regenerarea și revitalizarea celulelor, contribuind la un aspect mai tânăr și mai sănătos.

De unde provin celule stem AAPE

AAPE, care provine fie din țesutul adipos uman în afara Europei, fie din catifeaua coarnelor de cerb în Uniunea Europeană, este un mediu avansat de celule stem care s-a dovedit a avea un efect paracrin identic, indiferent de sursa celulelor stem.

Acest lucru se datorează activității exozomilor – funcția lor biologică prin care livrează mesajele moleculare și realizează o cale de colaborare între celule.

Ce conțin aceste produse bazate pe celule stem

Produsele AAPE conțin sute de factori de creștere și proteine, oferind maximul de beneficii revitalizante pentru piele (AAPE Skin) și foliculii de păr (AAPE Hair) cu formula sa unică de proteine.

În plus, AAPE a fost primul produs bazat pe celule stem descris în jurnalele medicale științifice ca având rezultate clinice la om, ceea ce demonstrează eficacitatea sa.

Certificări

Produsele AAPE sunt certificate și aprobate de FDA (Food and Drug Administration) din SUA, precum și de CFDA. Au fost de asemenea înregistrate la PCPC SUA, având peste 28 de patente internaționale.

Acestea indică siguranța și eficacitatea produselor.

Biocompatibilitate

Produsele AAPE de la Prostemics asigură o biocompatibilitate sporită, fără efecte secundare, datorită sursei de celule stem.

În plus, ele oferă cea mai bună activitate biologică datorită compoziției naturale a factorilor de creștere derivați.

Fiecare factor de creștere are efecte farmacologice, însă combinația acestora potențează efectul, creând un efect sinergetic care optimizează rezultatele.

Cui se adresează

Astfel, produsele bazate pe celule stem AAPE sunt soluția ideală pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile regenerării și revitalizării celulelor pielii și foliculilor de păr.

Aceste produse sunt considerate standardul global pentru anti-aging al pielii și părului și sunt utilizate cu încredere de peste 3.000 de medici în peste 30 de țări din întreaga lume.

Concluzie legată de cele mai bune produse bazate pe celule stem

Cele mai bune produse bazate pe celule stem

Deci, dacă vă întrebați cum să alegeți cele mai bune produse bazate pe celule stem, ar trebui să începeți cu AAPE de la Prostemics.

Alegerea produselor bazate pe celule stem este o decizie înțeleaptă pentru cei care doresc să îmbunătățească sănătatea și aspectul pielii și părului.

Cu tehnologia avansată și siguranța dovedită a produselor AAPE de la Prostemics, puteți avea încredere că veți obține rezultatele dorite. Indiferent de vârstă, tipul de piele sau de păr, produsele AAPE sunt concepute pentru a vă oferi îngrijire de calitate superioară și rezultate remarcabile.

Încercați-le și descoperiți puterea regenerării celulelor stem pentru frumusețea și sănătatea pielii și părului dvs. și a pacienților dvs.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei